Charlie Lee (Litecoin) waarschuwt kopers!

Charlie Lee is de schepper van de ‘Litecoin’. Inmiddels is deze cryptomunt gestegen met 5.500 procent, en Charlie waarschuwt de kopers van de munt. De waarde van de Litecoin is in een korte tijd meer dan verdubbeld, met een stijging naar meer dan 300 dollar. Aan het begin van dit jaar was de munt nog niet eens 5 dollar waard. Charlie lee’s  Litecoin is dit jaar met meer dan 5.500 procent gestegen, wat drie keer zo veel is dan de stijging van de waarde van de Bitcoin, die ‘slechts’ met 1.800 procent is gestegen.
Deze enorme groei van de Litecoin heeft ervoor gezorgd dat Charlie Lee zich zorgen is gaan maken. Op Twitter postte hij een tweet waarin hij de kopers van de Litecoin waarschuwt. “Ik verwacht dat de Litecoin komend jaar weer erg gaat dalen, misschien wel met zo’n 90%. Als je dit niet aankunt, dan kun je beter geen Litecoins kopen,” twittert Charlie. Hoewel veel mensen zijn advies graag ter harte nemen, zijn er ook een aantal die de waarschuwing juist zien als een leuke uitdaging.

Charlie Lee’s Litecoins kopen

Hoewel er uiteraard een risico zit aan het kopen van Litecoins, lijkt dit risico nog in de toekomst te zitten. Op het moment blijft de koers stijgen. Dat betekent ook dat er nog veel mensen zijn die Litecoins kopen. Waar de Litecoin vroeger de minder waardevolle variant leek van de Bitcoin, zijn die rollen nu omgedraaid. En als de Litecoin zo exponentieel blijft groeien, dan is dit ook nog lang niet voorbij. Door de explosieve groei van de Litecoin is de koers nu interessant voor particulieren, maar ook voor professionele beleggers. Er kan dus nog van alles gebeuren. Voor meer informatie over het risico van de aanschaf van Litecoins kun je kijken op

Bron: Businessinsider.nl

Een reactie plaatsen